Posted inActualitate

VIDEO Ziaristă din Bârlad, lipsită de libertate și amenințată de candidatul PNL la Primăria Banca!

VIDEO Ziaristă din Bârlad, lipsită de libertate și amenințată de candidatul PNL la Primăria Banca!

Jurnalista site-ului de știri News Vaslui care a publicat, ieri, o stire referitoare la faptul că polițiștii îl cercetează pe Cristinel Stamatin pentru dare de mită electorală(https://www.newsvaslui.ro/video-candidatul-pnl-la-primaria-banca-cercetat-pentru-mita-electorala/), a fost lipsită de libertate și amenințată în propria mașină.

S-a întâmplat astăzi, în jurul orei 12.00, iar cel carea recurs la aceste gesturi este tot Stamatin, candidatul liberal la fotoliul de primar al comunei Banca. Evident înfuriat de faptul că a fost filmat și mediatizat, bărbatul de 50 de ani nu a ținut cont că se poate alege cu probleme și mai serioase și a intrat peste ziaristă în mașină, i-a luat cu forța cheile de la autoturism și a amenințat-o să scoată de pe site știrea de sâmbătă.

Într-un final, a coborât din mașină și și-a văzut de treabă, în timp ce victima sa încă tremura de frică. După ce și-a revenit din șoc, a sunat la numărul de urgență 112 și a semnalat incidentul, ulterior mergând la Postul de Poliție pentru a da declarații în legătură cu cele întâmplate.

„Nu sunt de acord cu un asemenea comportamentdin partea membrilor PNL. Dacă se va dovedi că a greșit, legea va face dreptate”, a declarat Daniel Onofrei, președintele Organizației Municipale a PNL Bârlad.

Reamintim că, sâmbătă, cu o zi înainte de scrutinul pentru alegerile locale și europarlamentare, Stamatin a fost filmat de câțiva săteni în timp ce îi dădea unui vârstnic mai mulți saci cu grăunțe pentru a-l vota.

„La data de 8 iunie 2024, ora 13.32,  Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Banca, ar fi oferit mai mulți saci cu grăunțe unui alt bărbat, în vârstă de 72 de ani,

 » Citește mai mult…