Posted inActualitate

CU BUZATU ÎN AREST LA DOMICILIU, JUDEȚUL A RĂMAS TOT ROȘU! (TABEL) – Vremea noua

CU BUZATU ÎN AREST LA DOMICILIU, JUDEȚUL A RĂMAS TOT ROȘU! (TABEL) – Vremea noua

– Advertisement –

FÃRÃ LEAC: Dovada coruptiei din cadrul PSD nu a contat pentru alegãtorii vasluieni

MÂNDRU CÃ SUNT VASLUIAN… Dupã ce presedintele Buzatu a fost arestat pentru luare de mitã, organizatia condusã de acesta a câstigat lejer cele mai importante primãrii din judet. În aceste conditii, nu prea sunt sanse de vindecare pentru acest judet. În contextul în care, în capitalã pesedistii au fost umiliti de Nicusor Dan, în Vaslui acestia au câstigat fãrã emotii. Multumim tutoror votantilor care au preferat portbagajul cu spagã în schimbul dezvoltãrii judetului Vaslui. Dar, nu vã faceti griji, “continuãm împreunã” sã fim mândri cã trãim în cel mai sãrac judet din România!

BÃTUTI ÎN CUIE… Dumitru Boros, Lucian Braniste, Ioan Ciupilan, Eduard Cazacu… PSD si-a impus, iarãsi, candidatii în judetul Vaslui.

Fără nici un dubiu, marele cîștigător al alegerilor locale din județul Vaslui este PSD. Cu excepția Negreștiului care a rămas la primarul liberal Cristinel Rusu, Vasluiul, Bârladul, Hușul și Murgeniul au fost cîștigate de primarii în funcție de la PSD. Cea mai importantă pierdere a fostei organizații a lui Dumitru Buzatu s-a înregistrat la Berezeni, acolo unde primarul Toader Dima a pierdut incredibil primăria în fața outsiderului de la AUR, Cornel Prăjica. În rest, victorii pe linie în toate comunele în care primarii pesediști au înțepenit iremediabil pe scaune. Este interesant de văzut și scorul din aceste alegeri, însă, ca niciodată, a fost un haos extraordinar la Biroulul Electoral Central din județul Vaslui.

Liberalii amorțiți: speranțe mari, rezultate dezamăgitoare

În principiu, PNL n-a pierdut, dar nici n-a cîștigat nimic. A avut douăzeci de UAT-uri și, după alegeri, a rămas cu același număr, schimbate puțin. Doar că a înregistrat rezultate rușinoase în cele mai importante funcții din județ: primar Vaslui,

 » Citește mai mult…