Posted inActualitate

Candidatul PSD pentru funcția de primar a fost prezentat la Negrești

Candidatul PSD pentru funcția de primar a fost prezentat la Negrești

COD AEP/CMF 21240002

În week-end, ministrul Muncii și Solidarității Sociale,Simona Bucura-Oprescu, a ajuns și în județul Vaslui, unde a participat, printre altele, în orașul Negrești, în fața a peste 200 de oameni adunați la Casa de Cultură, la lansarea candidatului social-democrat la Primăria Negrești, Alexandru Bran. „Vă rog ca, de astăzi și până în 9 iunie, să vorbiți cu fiecare negreștean despre cât de important este pentru viitorul orașului ca, la Negrești, să avem primar social-democrat”, a fost solicitat de către ministrul Bucura-Oprescu.

Crina BUTA

„Negrești este singurul oraș din județul Vaslui în care nu avem primar, dar sper ca, pe 9 iunie, cu ajutorul cetățenilor din orașul Negrești, să avem un primar destoinic, pe Alexandru Bran, cel pe care noi îl considerăm candidatul cel mai potrivit pentru a câștiga alegerile de peste o săptămână”, a spus deputatul Adrian Solomon, președintele PSD Vaslui, în fața celor peste 200 de oameni adunați la Casa de Cultură din Negrești, la lansarea candidatului PSD la Primăria Negrești, Alexandru Bran. 

La eveniment au participat persoane importante din partid și din Guvern, printre care Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, cel care l-a cunoscut pe candidatul PSD la primărie în urmă cu mulți ani, fiind de meserie inginer agronom, dar și ministrul Muncii, Sorina Bucura–Oprescu.

„Vreau să vă luați și dumneavoastă un angajament, așa cum mi-am luat și eu angajamentul că vin la Negrești, și am venit. Vă rog ca, de astăzi și până în 9 iunie, să vorbiți cu fiecare negreștean despre cât de important este pentru viitorul orașului ca, la Negrești,să avem primar social-democrat. Pentru dezvoltarea orașului, pentru locuri de muncă pentru tineri, pentru satele din jur, singurul care poate aduce această dezvoltare este Alexandru Bran. Este un om competent, care a lăsat mereu loc de «Bună ziua!» și face parte din cea mai puternică echipă politică din România: echipa Partidului Social-Democrat”,

 » Citește mai mult…