Posted inActualitate

Piscina „Aquatica” Bădeana, deschisă de ziua celor mici

Piscina „Aquatica” Bădeana, deschisă de ziua celor mici

Ca și anul trecut, deschiderea sezonului estival 2024 la Piscina „Aquatica” Bădeana a avut loc pe 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului. De la mic la mare, iubitorii de apă și de înot au fost invitați să asiste la un spectacol artistic organizat de administratorul locului de agrement pe timp de vară în parteneriat cu Studioul de dans „Ichim Mathias Alexandru Dance” (instructori Mathias Ichim și Monica Moraru).

Pentru început, cei mici, care au avut intrarea liberă, au mai avut parte de o surpriză: i-au văzut evoluând pe scenă pe „Eroii Zurli din Povești”, care au dansat și au cântat costumați în diverse personaje îndrăgite din desene animate. În continuare, a avut loc un concurs de dans și de muzică, la finele căruia au fost oferite premii atractive. Pentru că a fost Ziua Copilului, dincolo de intenția organizatorilor de a le testa copiilor abilitățile de viitori artiști, a stat dorința de a le da ocazia celor mici să petreacă ziua distrându-se.

„Ne bucurăm că, și în acest an, le-am putut face copiilor talentați de la Școala de dans o surpriză. În 2023, la deschiderea sezonului estival, ne doream ca acest concurs să devină o tradiție la începutul de sezon la Piscina «Aquatica» și iată că, deocamdată, am reușit”, a precizat Katy Stoian, administratorul piscinei.

 » Citește mai mult…