Posted inActualitate

Experiență și dedicare pentru binele comunității vasluiene!

Experiență și dedicare pentru binele comunității vasluiene!

CMF 21240002
Vi-l prezentăm pe Ciprian-Ionuţ Trifan, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui. Vasluienii îl știu bine, fiind un om integru, competent şi deschis la dialog. Cunoaște problemele judeţului şi ştie cum să le rezolve pentru a dezvolta judeţul Vaslui împreună cu echipa de la CJ Vaslui.Este economist de profesie, absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti și are experienţă îndelungată în administraţia publică locală. Tot județul îl cunoaște, deoarece, timp de opt ani, a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ Vaslui.

„Cunosc în detaliu nevoile fiecărei localități, de la municipii și sate. De ce să mă votați? Pentru că acum vasluienii au drumuri mai bune și utilități moderne, au școli bine dotate și spitale moderne, un mediu prietenos pentru antreprenori, au susținerea vieții culturale și spirituale, precum și sprijinirea agricultorilor noștri. Nu mă văd locuind altundeva decât în judeţul Vaslui, în locuri pe care le iubesc şi cărora mi-am dedicat viaţa. Voi colabora cu primarii din judeţ şi voi fi alături de fiecare vasluian. Împreună, putem găsi soluţii la toate problemele”, a declarat vicepreședintele CJ Vaslui, Ciprian-Ionuț Trifan.

Proiecte prioritare pentru județul Vaslui,prezentate de Ciprian-Ionuț Trifan

„Vasluienii din întreg județul trebuie să fie la curent cu proiectele noastre, a echipei din conducerea CJ Vaslui, pe care vi le prezentăm:

– Investim în asfaltarea drumurilor judeţene pentru o mobilitate crescută;

– Modernizăm și interconectăm rețeaua de drumuri județene;

– Grijă pentru elevii cu nevoi speciale și cei care aduc valoare județului;

– Reabilităm și dotăm școlile speciale, unde sprijinim și învățământul dual și activitățile extracurriculare;

– Investiții prioritare în sănătate: finalizarea Unității de Primire Urgențe, extinderea Blocului Operator și crearea de noi secții;

 » Citește mai mult…