Posted inActualitate

Alina-Mihaela Chiper, primarul care va îndeplini dorința sătenilor din Perieni de a transforma locul natal în realitate!

Alina-Mihaela Chiper, primarul care va îndeplini dorința sătenilor din Perieni de a transforma locul natal în realitate!

cod AEP/CMF 21240002
Alina-Mihaela Chiper, fiică a comunei Perieni, are 47 ani, este căsătorită și are un copil. A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii „Hyperion” Bucureşti și are un master în „Managementul Organizaţional şi al Resurselor Umane” la Universitatea „Spiru Haret” Iași. Este învăţătoare de 20 de ani în comună, dar și consilier local ales în 2020. În mandatul 2016-2020, a fost viceprimar al comunei Perieni.

„Candidez din partea PSD la funcţia de primar, pentru că îmi doresc mai mult pentru locurile natale: modernizare, infrastructură, educaţie de calitate, sănătate, promovarea valorilor şi tradiţiilor locale!”,le transmite Alina–Mihaela Chiper oamenilor din Perieni.

„Cu o comunitate unită în spatele său, Alina–Mihaela Chiper a fost desemnată candidatul Partidului Social Democrat în comuna Perieni. A fost mai mult decât un eveniment politic, a fost manifestarea solidaritățiiși dorinței cetățenilor de a transforma visurile în realitate. Pe măsură ce comunitatea se îndreaptă sprevotare, acest moment rămâne un reper al hotărârii de a face schimbări ce duc spre mai bine! Pe primul loc oamenii!!”, le-a spus deputatul PSD Eduard Popicaalegătorilor din Perieni.

Proiectele de viitor ale Alinei-Mihaela Chiper, dacă va fi aleasă primar:

1. Asfaltarea drumurilor din comună;

2. Reabilitarea şi extinderea sistemului de aducţiune apă şi canalizare, în toată comuna, în acord cu specificul zonei;

3. Extinderea şi modernizarea iluminatului public în zonele Hală, Sat Nou şi cartier Livadă;

4. Construirea unui dispensar sau centru de permanenţă cu servicii medicale;

5. Modernizarea clădirilor pentru grădiniţă şi şcoală;

6. Realizarea unui teren de sport la standarde optime în zona Stadion;

7. Susţinerea financiară a echipei de fotbal a comunei şi a elevilor cu performanţe sportive naţionale şi internaţionale la diferite sporturi;

8. Reactivarea în comună a potenţialului de investiţii în industria lemnului și a produselor agro-alimentare/ procesare lapte,

 » Citește mai mult…