Posted inActualitate

Lucian Braniște: „Am o veste bună pentru toți vasluienii! Șoseaua de centură se face!”

Lucian Braniște: „Am o veste bună pentru toți vasluienii! Șoseaua de centură se face!”

Politica este un „sport” de echipă, nu unul individual. De aceea, un primar fără susținerea Consiliului Local, a Consiliului Județean și a Guvernului nu poate realiza lucrări importante care să ducă la dezvoltarea municipiului. Lucian Braniște primar și PSD la Consiliul Local este singura opțiune viabilă și singura care oferă garanția că proiectele mari ale Vasluiului vor avea susținere puternică din partea Guvernului.

„Am susținerea deplină a Guvernului României, a premierului Marcel Ciolacu și a ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, pentru un obiectiv major: Șoseaua de centură a Vasluiului. Avem sprijin important și pentru alte proiecte de anvergură din Vaslui!”, afirmă Lucian Braniște, care îl are alături pe primul ministru al României, Marcel Ciolacu.

„Îl susțin fără nicio rezervă pe Lucian Braniște pentru Primăria Vaslui. El o să facă, împreună cu Sorin Grindeanu, Centura de Ocolire a Vasluiului”, a precizat primul ministru Marcel Ciolacu.

La rândul său, Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor și Infrastructurii din România, a făcut și el, alături de Lucian Braniște, o promisiune clară.

„Eu susțin că Lucian Braniște este cu toate proiectele pe care le are pentru municipiul Vaslui, dar în mod sigur îl susțin cu ceea ce propun eu în mod direct și anume un proiect de infrastructură, respectiv Varianta Ocolitoate a municipiului Vaslui!”, a spus și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Votați Lucian Braniște primar și PSD la Consiliul Local și ne apucăm imediat de treabă!

În rest, așa cum știți, în campanie electorală, unii sunt cu vorbele, noi cu munca!

#impreunapentruvaslui

CMF : 21240002

 » Citește mai mult…