Posted inActualitate

UPDATE: Doi copiii și mama lor, arși cu furtunul de pârlit porcul, la Banca – Vremea noua

UPDATE: Doi copiii și mama lor, arși cu furtunul de pârlit porcul, la Banca – Vremea noua

– Advertisement –

UPDATE 21.30: Medicii care au preluat victimele incidentului domestic de la Banca au făcut precizări referitoare la cei doi copii și la mama lor.

„În această seară, în jurul orei 19,00, s-au prezentat în Compartimentul de Primiri Urgențe, trei victime ale unui accident casnic (butelie de aragaz). O femeie și doi copii. Băiatul de 11 ani prezintă o arsura prin flacără, gradul 1-2, suprafața corporală 35%, față, membre superioare, abdomen. Băiatul de 6 ani prezintă o arsură prin flacără gradele 1-2 suprafață corporală 17%, față și membre superioare. Femeia, de 27 de ani, prezintă o arsură prin flacăra, gradul 1-2 suprafață corporala 15%, pe membrele inferioare. În acest moment, pacienții sunt stabili hemodinamic și respirator. După reechilibrarea imediată, se vor prelucra plăgile arse”, au precizat cadrele medicale din spitalul din Bârlad, care au preluat victimele și le-au acordat primele îngrijiri. S-a stabilit ulterior că cei doi copii vor fi transferați la Spitalul Sfânta Maria din Iași, în timp ce mama va rămâne în spitalul din Bârlad.

UPDATE 19.00: În urma primelor evaluări medicale s-a constatat că atât copiii, cât și mama prezintă arsuri de gradele I – II. Băiețelul de 11 ani este cel mai grav, căci prezintă arsură de gradele I-II pe 35-40% suprafața corporală, fratele de 7 ani, a fost diagnosticat cu arsură de gradele I-II, pe 20% pe suprafața corporală. Mama lor, în vârstă de 27 de ani, prezintă o arsură de gradele I-II, pe 15% din suprafața corpului, au transmis cadrele medicale ale SAJ Vaslui.

STIRE INITIALA: RĂNIȚI… Incident grav în localitatea Banca, unde la 112 a fost anunțat faptul că doi copii, cu vârste între 7 și 11 ani prezintă arsuri provocate de flacără pe față, mâini și torace. Persoana care a sesizat cazul a susținut că micuții s-au ars în mod accidental,

 » Citește mai mult…