Posted inActualitate

VIDEO Să înceapă regalul fotbalistic! Bârlădenii sunt invitați la două week-end-uri de sport și voie bună!

VIDEO Să înceapă regalul fotbalistic! Bârlădenii sunt invitați la două week-end-uri de sport și voie bună!

Ca și la primele cinci ediții desfășurate în anii 2021-2023, Turneul de minifotbal „Select”, organizat de fotbaliștii Grupului „Select” Bârlad, a debutat cu dreptul. Festivitatea de deschidere a avut loc vineri, 24 mai, la ora 18.00, pe terenul sintetic din incinta bazei sportive a Stadionului Municipal Bârlad, adică acolo unde se vor disputa și partidele. Competiția se desfășoară pe parcursul a două week-enduri (24-26 mai și 1-2 iunie), ca activitate în cadrul primei ediții a Zilelor Sportului Bârlădean, iar meciurile se vor juca în sistem 6+1 jucători și vor avea durata de 30 de minute.

 

Ca de fiecare dată, la eveniment au luat parte, atât reprezentanții echipelor înscrise în competiție și cei ai organizatorilor, cât și subprefecții Mircea Gologan și Dorin Apostu, vicepreședintele Consiliului Județean Ciprian Trifan, primarul Dumitru Boroș, senatorul Iulian Mihail Bîca, care au spus câteva cuvinte despre importanța practicării unui sport și le-au urat succes tuturor participanților.

„Mă bucur că sunt aici, cu dumneavoastră. Le urez succes și felicit echipele participante! Sunt echipe din tot județul și sperăm ca cea mai bună să câștige, dar vom vede la final cine va câștiga. Succes!”, a transmis Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

 

„De mulți ani de zile, se discută la Bârlad despre fotbal, numai că, în ultima perioadă, am traversat, o perioadă mai grea. Ne-am aplecat asupra problemelor ce țin de administrația publică locală și fenomenul sportiv a fost trecut în plan secund. Vreau să înștiințez că, deși hotărârea Consiliului Local nu a fost adoptată, hotărârea Primăriei și a Consiliului Local a fost gândită și adoptată în legătură cu înființarea unui club sportiv municipal la Bârlad. Aici vom cuprinde cu prioritate fotbal, rugby, tenis, volei, handbal, baschet, pentru că, în curând, vom termina și sala de sport a orașului.

 » Citește mai mult…