Posted inActualitate

VIDEO | Coșmarul semafoarelor a revenit în atenția vasluienilor! – Vremea noua

VIDEO | Coșmarul semafoarelor a revenit în atenția vasluienilor! – Vremea noua

– Advertisement –

BLOCAJE… Semaforul instalat zilele trecute, pe podul de la intrarea în municipiul Vaslui dinspre Muntenii de Jos, a nemulțumit pe toată lumea: pe șoferi, pe cei care circulă cu mijloacele de transport în comun, dar și pe vasluienii care desfășoară activități economice în zona respectivă. Se lucrează intens la acel pod, dar doar pe timp de zi, de aceea a fost nevoie de instalarea acelui semafor care a îngreunat teribil circulația auto. Atât de mult încât Primăria Vaslui a simțit nevoia să paseze vina unei alte instituții pentru această situație, mai ales că ne află și în plină campanie electorală, iar furia oamenilor nu trebuie direcționată asupra vreunui candidat.

“Dragi vasluieni, întrucât primim din partea dvs. multe interpelări referitoare la lucrările de reabilitare a carosabilului care se efectuează la Podul Cuvas, informăm public asupra faptului că acestea nu sunt derulate de autoritatea publică locală, ci de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, segmentul de drum respectiv fiind în afara ariei teritoriale a UAT Municipiul Vaslui. Regretăm disconfortul creat de aceste lucrări și sperăm și noi, odată cu dvs., că acestea se vor finaliza în cel mai scurt timp și traficul va fi reluat în cele mai bune condiții. Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Însă nu e prima dată când semafoarele scot peri albi vasluienilor. O astfel de situație a mai fost și la IRTA, când semnalizarea trecerii la nivel cu calea ferată s-a blocat mai bine de o oră. Atunci cozile formate s-au întins aproape până în Zona Industrială, din cauză că nicio mașina nu putea intra în oraș.

– Advertisement –

 » Citește mai mult…