Posted inActualitate

CSM Vaslui, la baraj pentru rămânerea în Liga Zimbrilor – Vremea noua

CSM Vaslui, la baraj pentru rămânerea în Liga Zimbrilor – Vremea noua

– Advertisement –

SUCCES… La capătul unui nou sezon dezastruos, CSM Vaslui a reușit să se reabiliteze în ultima etapă. A învins CSM Sighișoara, scor 31-24, și a prins barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor.

A fost o bătălie foarte strânsă pentru calificarea la barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor. Vasluienii au început mai bine meciul și au reușit să se desprindă de mai multe ori la două goluri, 3-1, 8-5 sau 11-9, pentru ca la cabine să intre cu un avans de trei goluri, 13-10. Băieții lui Ovidiu Mihăilă au știut să profite de momentele bune și s-au desprins la 7 goluri pe tabelă, 23-16 la jumătatea reprizei secunde. Valentin Petrila, cu 10 intervenții, Marius Szoke, Florin Acatrinei și Răzvan Chiratcu, handbaliști care au marcat împreună 21 din cele 31 de goluri ale Vasluiului, au fost eroii CSM-ului. Repriza secundă a fost controlată în totalitate de vasluieni, care nu le-au dat nicio șansă gazdelor. La baraj, CSM Vaslui se va duela cu Poli Timișoara sau Steaua București, CSM Făgăraș (locul 3 în Divizia A) și CSM Oradea sau CSM Reșița, în funcție de rezultatele obținute în ultima etapă din Liga Zimbrilor respectiv play-off-ul Diviziei A.

Buget de 1,1 milioane de euro, rezultate modeste

În acest sezon al Ligii Zimbrilor, formația vasluiană a ratat mai multe momente-cheie. Startul sezonului a fost catastrofal din cauza unui antrenor visător, adus din handbalul feminin, dar și a unui management dezastruos, campania de transferuri din vara lui 2023 dovedindu-se una total greșită. Au fost multe transferuri care n-au adus niciun plus pentru echipă, CSM-ul fiind “cărată” în spate în multe momente de puștii Chiratcu și Hușanu. Mai punem la socoteală și punctele pierdute la “mustață” cu Suceava, Turda sau Focșani, în care vasluienii au cedat în ultimele minute de joc.

 » Citește mai mult…