Posted inActualitate

Veste excelentă pentru locuitorii orașului Murgeni! (VIDEO)

Veste excelentă pentru locuitorii orașului Murgeni! (VIDEO)

La începutul acestei campanii electorale, ministrul Sănătății, prof.dr. Alexandru Rafila, a fost pe 11 mai, la Vaslui, sub forma unei vizite de lucru, pentru a vedea cele două spitale: din Vaslui și Bârlad, unde se lucrează. Dar ministrul Rafila a mai avut de rezolvat încă un spital, într-un oraș cu mari probleme medicale: Murgeni!Oraș care a reușit să revină la redeschiderea secțiilor de pediatrie, interne și obstetrică-ginecologie ale Spitalului Murgeni, ce de mulți ani nu mai funcționau la acest mic spital ce devenise unul …psihiatric!

“Împreună cu Președintele Organizației Județene al PSD Vaslui, deputat Adrian Solomon și primarul orașului Murgeni, ing.Eduard Cazacu, am reușit după nenumărate demersuri să convingem conducerea Ministerului Sănătății de importanța redeschiderii secțiilor de pediatrie, interne și obstetrică ginecologie ale Spitalului Murgeni. Astăzi, 11 mai, Ministrul Sănătății, prof. Dr. Alexandru Rafila, în timpul vizitei de a avut-o în județul Vaslui, a semnat ordinul de redeschidere a spitalului. Mulțumim locuitorilor orașului Murgeni pentru răbdare și încredere!”,a precizat deputatul Eduard Popica.

Ministrul sănătății prof. dr. Alexandru Rafila afirmat că „se construiesc spitale”, pentru a combate o „poveste”, și a rostit acel cuvânt pe care vasluienilor, dar și moldovenilor, le este dat să-l audă în campanii electorale: „prioritate”. Iar pentru orașul Murgeni, chiar a avut loc o “prioritate” pentru spital: conducerea Ministerului Sănătății s-a convins de importanța redeschiderii secțiilor de pediatrie, interne și obstetrică ginecologie ale Spitalului Murgeni, care de mulți ani nu mai are aceste secții medicale extrem de importante pentru miile de oameni din zona Murgeniului! Cei care l-au convins pe ministrul sănătății prof. dr. Alexandru Rafila, au fost deputații Eduard Cazacu și Adrian Solomon, împreună cu primarul actual al orașului Murgeni, Eduard Cazacu!

“Mă bucur să fiu alături de primarul orașuluiMurgeni, îi mulțumesc pentru interesul pe care îl manifestă pentru dezvoltarea produselor medicale,

 » Citește mai mult…