Posted inActualitate

Accident cumplit spre Perieni! Două tinere, care erau angajate la Complexul “Lebăda” au murit!

Accident cumplit spre Perieni! Două tinere, care erau angajate la Complexul “Lebăda” au murit!

Ambele femei, șoferița, de 24 de ani și bucătăreasa de 38 de ani,  au murit în urma unui accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DJ 243, în comuna Perieni.Șoferița, Bianca Jerebie, din satul Chetrosu, comuna Gherghești a decedat pe loc, iar bucătăreasa, Petronela Bosie, de 38 de ani, din comuna Perieni, a fost dusă în stare gravă la Spitalul din Bârlad, la ATI Reanimare, unde a decedat astăzi dimineață. Poliția Vaslui desfășoară o anchetă amplă, pentru a stabilicauza gravului accident.

 

“Azi-noapte, pompierii bârlădeni au intervenitcu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă(autospecială echipată cu modul pentrudescarcerare/deblocare) și o ambulanțăSMURD, pentru descarcerarea, asigurarea măsurilor P.S.I., evaluarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor  unui accident rutier produs pe DJ 243, spre localitatea Perieni, comuna Perieni. La acțiune a intervenit și un echipaj cu o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat , izbit într-un arbore de pe marginea carosabilului, în interior aflându-se încarcerate și în stare de inconștiență două femei. Pompierii militari au descarcerat victimele, concomitent fiind acordat primul ajutor. Unadintre victime a fost extrasă și predată în stare de conștiență echipajului de pe ambulanța SAJ Vaslui, ulterior, femeia fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Din nefericire, femeia, de 38 de ani, Petronela Bosiedin Perieni, a decedat astăzi, 11 Mai, spredimineață, la ATI Reanimare.

Cea de-a doua victimă, șoferița a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, însă, din nefericire, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, astfel că medicul de pe ambulanță a declarat decesul.Tânăra de 24 de ani, Bianca Jerebie, era din comuna Gherghești, sat Chetrosu. Ambele femei, barmanița de 24 de ani,

 » Citește mai mult…