Posted inActualitate

Vremea se încălzește și scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni – Vremea noua

Vremea se încălzește și scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni – Vremea noua

– Advertisement –

ANM a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 13 mai – 10 iunie. Potrivit estimărilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în cea mai pare parte a perioadei, iar ploile vor fi puține.

Săptămâna 13.05.2024 – 20.05.2024

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice și ușor mai coborâte în cele sudice și estice. În restul teritoriului, temperatura medie a aerului se va situa în jurul mediilor multianuale. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 20.05.2024 – 27.05.2024

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 27.05.2024 – 03.06.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de mediile multianuale în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil ușor deficitare în vestul teritoriului.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/meteo/vremea-se-incalzeste-si-scapam-de-ploi-prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-4-saptamani-2788039

– Advertisement –

 » Citește mai mult…