Posted inActualitate

Autoturism cu doi ocupanți, cuprins de flăcări în mers

Autoturism cu doi ocupanți, cuprins de flăcări în mers

Echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui, mai exact militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, au intervenit, în această dup-amiază, la un incendiu produs la o mașină. Concret, în urmă cu câteva ore, pompierii militari au fost chemați să localizeze și să stingă un incendiu anunțat prin numărul 112, la o mașină care a luat foc în timp ce se deplasa pe DN 15D, pe raza comunei Ștefan cel Mare.

„Pompierii vasluieni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un autoturism aflat în mers pe DN 15D, în comuna Ștefan cel Mare, la aproximativ 300 de metri după intersecția cu localitatea Bârzești. În autoturism seaflau două persoane, acestea autoevacuându-se până la sosirea echipajului de intervenție. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În câteva minute, incendiul a fost lichidat, însă autoturismul a fost degradat în totalitate”, a declarat plt. adj. Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Potrivit acestuia, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric izbucnit la compartimentul motor.

 

 » Citește mai mult…