Posted inActualitate

Mihai Gheghici, medaliat cu argint la ADCC Chișinău

Mihai Gheghici, medaliat cu argint la ADCC Chișinău

Sportivul bârlădean Mihai Gheghici, de 11 ani, legitimat la clubul de arte marțiale CS „Vipguard” Tecuci, a cucerit, în week-end, o binemeritată medalie de argint la o importantă competiție internațională. 

Este vorba despre a X-a ediție a Campionatului Internațional de Grappling – ADCC (Abu Dhabi Combat Club), ce a avut loc duminică, 28 aprilie, în sala de sport a Universității de Educație Fizică și Sport din Chișinău, Republica Moldova. Competiția a adunat pe suprafața de luptă peste 300 de sportivi din mai multe țări.

Mihai Gheghici a fost singurul sportiv român la categoria Juniori care a câștigat medalia de argint. Din păcate, a ratat medalia de aur întrucât a pierdut finala la un avantaj al adversarului. Chiar și așa, argintul cucerit de luptătorul bârlădean este cu atât mai valoros cu cât acesta a concurat la o categorie superioară de vârstă și greutate.

Trebuie spus că, în cadrul clubului „Vipguard” Tecuci, Mihai este pregătit de Luis Turcu, antrenor cu centura neagră la Brazilian Jiu-Jitsu.

 » Citește mai mult…