Posted inActualitate

Fotbalistul Andrei Ciobanu, achiziționat de Rapid București

Fotbalistul Andrei Ciobanu, achiziționat de Rapid București

După ce a jucat la Constanța în ultimii șase ani, fotbalistul Andrei Ciobanu, din Bârlad, cotat la 1,3 milioane de euro, a fost achiziționat de FC Rapid București. Transferul a fost perfectat ieri, pe o durată de doi ani, cu posibilitatea de prelungire.

Oficialii FC Rapid București, echipă de fotbal din Liga I, au anunțat ieri, 16 iunie, prin intermediul paginii de internet că l-au achiziționat pe bârlădeanul Andrei Virgil Ciobanu (24 ani), care joacă pe post de mijlocaș central. Acesta este cotat de Transfermarkt la 1,3 milioene de euro.
„Rapid a perfectat astăzi (ieri, n.r.) cel de-al doilea transfer al verii, reușind să-l achiziționeze pe Andrei Ciobanu, de la Farul Constanța. Mijlocașul de 24 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire, urmând a se alătura imediat lotului condus de Adrian Mutu, aflat în cantonament la Curtea de Argeș”, au anunțat reprezentanții echipei giuleștene.


Legitimat până acum la FC Farul Constanța, sportivul s-a născut pe 18 ianuarie 1998. Fotbalistul și-a început cariera la Bârlad, când avea câțiva ani, după care, la vârsta de 10 ani, s-a transferat la Sporting Club Vaslui. Ulterior, a ajuns la FC Vaslui, unde a disputat Cupa „Gheorghe Hagi”, găzduită la Suceava, fiind desemnat golgheterul competiției și intrând în atenția Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi” din Constanța. Între 2010-2016 a jucat pentru Academia „Gheorghe Hagi”, după care s-a transferat la Viitorul Constanța, unde activează și în prezent. În 2021, Viitorul Constanța și FC Farul Constanța au fuzionat, noul club luând numele FC Farul Constanța.

Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult.

 » Citește mai mult…