Posted inActualitate

Trei pompieri ai Secției Huși, eroi salvatori pentru o mamă și fetița ei! Femeii i s-a declanșat brusc nașterea, iar pompierii au ajutat mama să nască în pragul propriei case – Vremea noua

Trei pompieri ai Secției Huși, eroi salvatori pentru o mamă și fetița ei! Femeii i s-a declanșat brusc nașterea, iar pompierii au ajutat mama să nască în pragul propriei case – Vremea noua

– Advertisement –

MINUNE… Un echipaj al Secției de Pompieri Huși au reușit să realizeze cea mai frumoasă misiune din cariera lor de până acum și anume, în condiții urgente și fără nicio alternativă, să ajute o mamă din Vetrișoaia să aduce pe lume un bebeluș. Femeia în vârstă de 31 de ani nu și-a dat seama că urmează să nască și a cxrezut că are timp să ajungă la spital, însă bebelușul a fost mai grăbit decât a estimat mama. Așa că femeia nu a mai putut înainta din pragul casei, unde echipajul de pompieri care era cel mai aproape de caz, a și găsit-o. Pompierii, adevărați salvatori, au făcut totul pentru ca micuța, o frumusețe de fetiță, să ajungă pe lume în bune condiții, chiar dacă nu le-a fost deloc ușor. Declarațiile emoționante ale membrilor echipajului vorbesc de la sine.

Aseară, pompierii militari din cadrul Secției Huși au avut o misiune plină de emoții: au ajutat la aducerea pe lume a unei fetițe perfect sănătoase, într-o locuință din localitatea Vetrișoaia. „Un apel la numărul unic pentru situații de urgență, 112 anunța că o femeie aflată în nouă luni de sarcină avea nevoie de ajutor, durerile fiind deosebit de mari, iar contracțiile foarte dese, din cinci în cinci minute. Din aceasta cauză, femeia în vârstă de 31 ani nu se mai putea deplasa, aceasta rămânând căzută în ușa locuinței. Echipajul SMURD format din plutonier adjutant șef Andrișoi Cristinel, (comandant de echipaj), plutonier adjutant Marta Ciprian (conducător autospecială) și sergent major Anghel Cosmin (servant) a plecat imediat spre adresa indicată în nota de anunțare.

„Am ajuns destul repede la persoana care ne-a apelat. Femeia însărcinată era în pragul ușii, iar atunci când ne-a văzut, travaliul s-a accentuat. Bebelușul nu avea răbdare, se grăbea să iasă.

 » Citește mai mult…