Posted inActualitate

Polițistă din Bârlad, pe podium la Campionatul Național de Atletism și Cros al MAI

Polițistă din Bârlad, pe podium la Campionatul Național de Atletism și Cros al MAI

Andreea Macovei, agent de poliție în cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Bârlad, a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), proba de 800 metri.

Municipiul Târgu Jiu, din județul Gorj, a găzduit, zilele trecute, ediția din acest an a Campionatului Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. Competiția sportivă s-a desfășurat în perioada 7 – 10 iunie și s-a adresat polițiștilor, jandarmilor, pompierilor și personalului Aparatului Central al MAI, femei și bărbați. În total, campionatul a desfășurat 23 de probe de atletism și cros, discipline foarte importante pentru pregătirea fizică a cadrelor Ministerului.


„La ediția din acest an, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost reprezentat de un lot de șapte polițiști, adică patru femei și trei bărbați, care au concurat, în funcție de înclinațiile sportive, la probele de atletism (săritura în lungime, viteză, rezistență, aruncarea greutății) și cros. Printre ei s-a numărat și bârlădeanca Andreea Macovei, agent de poliție în cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Bârlad. Aceasta a obținut medalia de bronz la proba de atletism – 800 metri, în competiția destinată femeilor cu vârsta pînă în 30 de ani. Andreea este polițistă din anul 2019, fiind absolventă a Școlii de Agenți de Poliție «Vasile Lascăr» Câmpina. Felicitări pentru rezultatul obținut!”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Competiția sportivă a fost organizată de Biroul Coordonare Activități Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. (Adriana SUSNEA)


 » Citește mai mult…