Posted inActualitate

„De Paști aducem împreună Lumina in suflete”

„De Paști aducem împreună Lumina in suflete”

Episcopia Hușilor a demarat, prin Asociația „Filantropia Ortodoxa” Huși, ediția a IV-a a campaniei umanitare „De Paști aducem împreună Lumina în suflete”. Ca și în edițiile precedente, campania este dedicată celor aflati în nevoi, cu precădere copii si vârstnici, cu o situație materială precară, izolati sau suferinzi, la care angajatii Asociatiei „Filantropia Ortodoxa” vor ajunge pentru a le transmite, prin darurile si ajutoarele oferite, dragostea semenilor si bucuria Învierii.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Ignatie, cei din cadrul Asociatiei „Filantropia Ortodoxa” condusă de președintele ei, consilierul eparhial Vladimir Beregoi, vor sa ajunga la copiii si bunicii din Episcopia Husilor (judetul Vaslui) si din Basarabia. Președintele Asociației, cu aprobarea PS Ignatie, Episcopul Hușilor , face un apel de susținere a donațiilor pentru ca de Paști sa fie făcut un gest de generozitat și iubire pentru cei care au multe lipsuri și nu au un trai decent.

<De Paști aducem împreună Lumina in suflete”. Sa ne unim forțele si sa facem din fiecare gest de generozitate o raza de lumina ce încălzește inimile celor mai putin norocoși. Prin acest program, ne propunem sa ajungem la cat mai multe persoane lipsite de un trai decent, oferindu-le alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte si alte produse esentiale. Va invitam sa va alăturați campaniei noastre si sa fiți parte din schimbarea reală a vieților celor aflati în nevoie. Fiecare contributie conteaza si fiecare gest de bunatate aduce lumina si caldura Invierii in sufletele celor care au mai mare nevoie de ea. In lumina credinței si a solidarității noastre, fiecare campanie devine o poveste de succes, iar acest lucru este meritul vostru, celor cu inimi mari si iubitori de Dumnezeu. Împreună, aducem bucurie si speranță în viata celor in nevoie, mai ales în această perioadă sfânta a Invierii.

 » Citește mai mult…