Posted inActualitate

Primaria Bârlad are „verde” pentru extinderea sistemului actual de semaforizare!

Primaria Bârlad are „verde” pentru extinderea sistemului actual de semaforizare!

Pe 13 aprilie, la Primăria Municipiului Bârlad a avut loc  semnarea contractului privind extinderea si modernizarea sistemului actual de semaforizare.Valoarea proiectului este de peste 2.21 milioane lei.

Extinderea semaforizarii si modernizarea instalației semaforizare veche de peste 8 ani, prevede instalare de semafoare si lucrari de construcții la noile sisteme de semaforizare din intersecțiile strazilor Hotin cu Lirei, Tudor Vladimirescu cu Gheorghe Doja, Epureanu cu Mihail Kogalniceanu si Gheorghe Rosca Codreanu, Siret cu Petru Rares si Vasile Parvan, precum si Cerbului cu 1 Decembrie. Lucrari de modernizare se vor face la sistemele din intersectiile Bulevardului Republicii cu strazile Vasile Parvan, Siret, Nicolae Tonitza, G-ral Naumescu, Constantin Hamangiu, Marcel Guguianu, 1 Decembrie, Stefan cel Mare, Nicolae Iorga si Primaverii, precum si la intersectia strazii 1 Decembrie cu strada Nicolae Balcescu.

„Pentru optimizarea traficului si realizarea unei semaforizari conforme cu normele europene, cu sisteme moderne si rezistente în timp, vor fi instalate automnate de dirijare, care vor face facilacomunicarea semafoarelor între intersectii. Urmarim fluidizarea traficului si, evident, cresterea sigurantei pietonilor si a celorlalti participanti la trafic”, a transmis primarul Dumitru Boros.

 » Citește mai mult…