Posted inActualitate

Bârladul „full” de șoferi beți la volan într-o singura zi!

Bârladul „full” de șoferi beți la volan într-o singura zi!

Polițiștii vasluieni efectueaza cercetari față de mai multe persoane care au fost depistate pe 10 aprilie, pe drumurile publice ale Bârladului sau ale comunei Banca, din judetul Vaslui, în timp ce, dis de dimineață , încălcau prevederile legale în vigoare. Mai precis au fost prinși beți la volan iar unul dintre ei nu avea nici permis de conducere!

La data de 10 aprilie a.c., ora 07.24, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Politiei Municipiului Barlad, aflati in serviciu pe Bulevardul Republicii din Barlad, au oprit pentru control un autoturism, inmatriculat in judetul Vaslui, condus de catre un barbat, in varsta de 61 de ani, din comuna Bogdanesti, judetul Vaslui. Întrucât emana halena alcoolica, conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 0.54 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenta Bârlad, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

<>, a precizat inspectorul principal Bogdan Gheorghiță , purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Barbat de 51 de ani, beat dis de dimineațâ la ora 8.37!!

Tot pe 10 aprilie a.c., ora 08.37, politistii Biroului Rutier, din cadrul Politiei Municipiului Bârlad, aflati pe Bulevardul Republicii din Barlad, au depistat si oprit pentru control un autoturism, înmatriculat in judetul Vaslui, condus de catre un barbat, in varsta de 51 de ani, din comuna Grivita, judetul Vaslui.

Întrucât emana halena alcoolica, conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 0.41 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenta Barlad,

 » Citește mai mult…