Posted inActualitate

Soul Music Art Bârlad prezent la Festivalul Internațional de muzică ușoară „George Grigoriu”!

Soul Music Art Bârlad prezent la Festivalul Internațional de muzică ușoară „George Grigoriu”!

Centrul Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează in perioada 24-26 mai, editia a XIX-a a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară ”George Grigoriu”.  Au fost selectați 12 concurenți din Romania, iar unul dintre ei este pregatit de Dragos Gheorghiu, de la Soul Music Art din Barlad!

Festivalul, care se va desfășura la casa Tineretului, este un concurs ce are drept scop promovarea muzicii usoare autentice, afirmarea si lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii usoare românești și internaționale. Sambata, 6 aprilie , la Sala Radio a Radiodifuziunii Române București a avut loc preselecția fizică a concurenților români. Juriul compus din reprezentanți de seama ai scenei muzicale romanesti și anume presedintele doar pentru preselecție Marius Teicu, Ionel Tudor, Adrian Romcescu, Andreea Andrei (fiica Maestrului George Grigoriu), Andrei Tudor si Octavian Ursulescu, a fost pus la mare încercare prin alegerea unui numar limitat de doar 12 concurenți români, dintr-un număr mult mai mare de tinere voci talentate din întreaga țară.

Printre cei 24 de finaliști (12 concurenti romani si 12 concurenti straini) se numara si  Alexandra Ioana Damian din Tecuci, in varsta de 17 ani, eleva a Colegiului National „Spiru Haret”, care este pregatita de Dragos Gheorghiu la Școală de Canto Soul Music Art Barlad!

<>, ne-a precizat  unul din elevii pregatiti de Dragos Gheorghiu.

 » Citește mai mult…