Posted inActualitate

Deputatul Adrian Solomon a fost ales președintele PSD Vaslui!

Deputatul Adrian Solomon a fost ales președintele PSD Vaslui!

Deputatul PSD Adrian Solomon a fost ales ieri, 5 aprilie, în cadrul Conferinței Județene Extraordinare a PSD Vaslui, președinte al Organizației Județene a PSD Vaslui.  Adrian Solomon a fost președinte al PSD Bârlad și este deputat din anul 2008. A fost numit președintele interimar al PSD Vaslui după arestarea fostului lider Dumitru Buzatu. Conferința PSD Vaslui s-a derulat ieri, în prezența prim ministrului Marcel Ciolacu, precum si altor lideri social-democrati.

„Au fost mulți care ne cântau prohodul, care anunțau valuri, valuri de primari care plecau de la PSD. Valul a fost până la urma pe invers si e aproape un tsunami, pentru ca au venit catre noi multi candidati de la alte partide, oameni cu adevărat valoroși. Le multumesc celor care au ramas statornici. Tine de noi sa fim cei mai puternici”, a declarat, la alegerea sa, deputatul Adrian Solomon catre membrii PSD de la Casa de Cultura din Vaslui.

Deputatul Adrian Solomon a absolvit Facultatea de istorie din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi. Este membru PSD din anul 2002 si deputat din anul 2008. In mandatul 2004 – 2008 a fost viceprimarul municipiului Barlad. Din 2021 este presedintele Comisiei de Munca si Protectie Sociala din Camera Deputatilor.

Sala de Cultura „Constantin Tanase” din Vaslui a a fost plina ochi ieri dupa amiaza. Peste 900 demembri PSD au venit din toate colturile judetului Vaslui pentru a-si alege presedintele. 184 de delegati cu drept de vot au fost convocati la sedinta, iar fiecare, conform înțelegerii din interiorul organizație , a venit cu cate cinci colegi de partid. Au fost prezenti in Sala mare a Casei de Cultura „Constantin Tanase” din municipiul Vaslui, pe langa premierul si presedintele PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, secretarul general al partidului,

 » Citește mai mult…