Posted inActualitate

CSU Suceava – CSM Vaslui 30-28 | Aproape, dar nu destul! – Vremea noua

CSU Suceava – CSM Vaslui 30-28 | Aproape, dar nu destul! – Vremea noua

– Advertisement –

DUEL… CSM Vaslui a pierdut derby-ul cu CSU Suceava și nu scapă de locurile de baraj. În etapa următoare, vasluienii au meci de care pe care cu Poli Timișoara.

ÎNVINȘI… CSM Vaslui a pierdut la limită duelul cu CSU Suceava, scor 28-30 (15-17), din etapa a 22-a a Ligii Zimbrilor. CSM-ul a ținut aproape 50 de minute, dar a cedat pe final. Cu patru etape înainte de finalul campionatului, Vasluiul e pe 12, loc de baraj, cu doar 15 puncte.

Prima repriză s-a mers umăr la umăr, cu cele două echipe trecând pe rând la conducere. Vasluiul a avut 7-5 după primele 12 minute, iar sucevenii au intrat la cabine cu un avans de două goluri, 15-17. Handbaliștii lui Mihăilă au prestat un joc bun, în special în faza ofensivă, unde au avut un ritm bun, cu faze lucrate la antrenamente. În partea secundă, CSM-ul a fost într-o permanentă cursă de urmărire, dar pe fondul apărării bine organizate a gazdelor și din cauza câtorva greșeli neforțate în atac, plus două-trei faze în care a fost “ciupită” de arbitri, nu a reușit să țină pasul cu Suceava. Gazdele s-au impus până la urmă la două goluri, 30-28, după ce în minutul 55 conduceau la cinci goluri, 29-24. Chiar dacă a pierdut la Suceava și rămâne pe locul 12 în clasament, cu 15 puncte, jocul prestat dă speranțe pentru finalul sezonului, crucial în lupta pentru evitarea retrogradării. În runda următoare, a 23-a, CSM Vaslui va juca un nou meci de totul sau nimic, împotriva Politehnicii Timișoara, duminică, 14 aprilie.

– Advertisement –

 » Citește mai mult…