Posted inActualitate

Un șofer brăilean care aducea cafea la o firma din Simila, a intrat într-un utilaj și a murit

Un șofer brăilean care aducea cafea la o firma din Simila, a intrat într-un utilaj și a murit

Un accident foarte grav s-a petrecut astăzi dimineață,pe raza satului Simila, comuna Zorleni. O masina cu numar de București, care venea cu bidoane pentru alimentarea automatelor de cafea, a lovit un utilaj agricol, care staționa in curtea societatii gricole, iar in urma impactului violent, soferul vehiculului a ramas incarcerat.

„La fata locului au fost trimise doua ambulante SAJ, o ambulanta ISU si echipaje de la pompieri, toate coordonate de un medic. S-a actionat pentru descarcerarea victimei si apoi pentru resuscitarea acesteia de doua ori!”, a precizat medicul Daniel Ungureanu, de la SAJ Vaslui și Marius Stanciu de la ISU Vaslui.

Initial, s-a transmis ca s-a reușit stabilizarea victimei si transportarea acesteia la spitalul din Bârlad . Surse de încredere susțin ca ar fi vorba despre un accident de munca, la impactul cu utilajul care stationa fiindu-i taiata jugulara soferului, insa urmeaza ca instituțiile abilitate sa formuleze precizari in acest sens. Soferul in varsta de 33 de ani a decedat  însă la spitalul din Barlad, in ciuda eforturilor facute de cadrele medicale, care au incercat din rasputeri sa il salveze.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa!

Inspectoratul de Politie a facut precizări în acest caz:

„La data de 4 aprilie 2024, ora 9.36, Politia Municipiului Barlad fost sesizata, prin apel S.N.U.A.U.112, cu privire la producerea unui accident, în localitatea Simila, comuna Zorleni. Deplasati in temeiul sesizarii, politistii Postului de Politie Zorleni au stabilit ca un barbat, in varsta de 33 de ani, din judetul Braila, in timp ce transporta marfa pentru o societate comerciala din localitatea Simila cu o autoutilitara înmatriculată în municipiul Bucuresti, a intrat in curtea societatii, acroșând un utilaj agricol, care se afla stationat. În urma impactului, conducatorul auto a fost ranit grav in zona gâtului de o componenta a utilajului agricol.

 » Citește mai mult…