Posted inActualitate

Mesajul deputatului PSD Vaslui, Eduard Popica, de Ziua Poliției Române!

Mesajul deputatului PSD Vaslui, Eduard Popica, de Ziua Poliției Române!

Polițiștii vasluieni au primit din partea deputatului Eduard Popica un mesaj simplu și cu o trimitere tulburătoare către cei care muncesc în IPJ Vaslui. Reprezentantul PSD Vaslui, Eduard Popica, actulamente deputat, este cunoscut de polițiști, deoarece a fost din 2017 pana în 2019 prefectul județului Vaslui, fiind cel mai tanar prefect din Romania. „Atat in calitate de deputat, cât și în perioada cât am fost prefectul județului Vaslui, am avut un dialog continuu cu Inspectoratul de Politie al judetului Vaslui, pentru a gasi solutii la orice fel de problema care îi privește pe polițiști si a stat in competența mea”, sunt primele cuvinte din mesajul tanarului deputat vasluian.

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit noul prefect al judetului Vaslui pe Eduard Popica in 2017, care a fost cel mai tânăr prefect, de doar 33 de ani. Popica a deținut, pana pe 15 mai 2017, functia de consilier județean din partea PSD.
Eduard Popica  este absolvent al Facultatii de Drept si al unui program de master in Administrația Publica Locală. În noiembrie 2020 a depus candidatura pentru funcția de deputat PSD, iar la alegeri a fost ales în această functie. A fost in fruntea listei de deputati din judetul Vaslui, fiind cea mai importantă nominalizare pentru PSD Vaslui.

Iată mesajul trimis politistilor vasluieni de deputatul Eduard Popica de Ziua Poli]iei Romane:  

📍ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE📍
Stimați polițiști,
📌Atât în calitate de deputat, cât și în perioada cât am fost prefectul județului Vaslui, am avut un dialog continuu cu Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui, pentru a găsi soluții la orice fel de problemă care îi privește pe polițiști și a stat în competența mea.
📌Consider că printr-un parteneriat foarte strâns, putem colabora în interesul oamenilor. Cu sacrificii,

 » Citește mai mult…