Posted inActualitate

Încă o doctoriță la Spitalul din Bârlad, medic urgentist în cadrul CPU Pediatrie!

Încă o doctoriță la Spitalul din Bârlad, medic urgentist în cadrul CPU Pediatrie!

Echipa medicală  a Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad se mărește! Recent a sosit la spitalul nostru doctorița Tatiana Pavel, medic urgentist pediatru care întregește echipa medicală din cadrul CPU Pediatrie, într-o specialitate grea, care se confruntă cu un deficit major de medici de specialitate.Aceasta s-a născut în Republica Moldova, are 51 de ani, a absolvit Facultatea de Medicină a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu”, Chișinău în anul 1996, specialitatea Pediatrie. În anul 2009 a finalizat a doua specializare ca medic de urgență.

După absolvirea specialității a lucrat ca medic de urgențe în echipa pediatrică din cadrul Serviciului de Ambulanță Chișinău, iar în ultimii 8 ani a profesat încadrul Unității de Primiri Urgențe Spitalul de Copii Chișinău, unde a abordat o varietate mare de cazuri complexe. În luna februarie, doamna doctor a promovat consursul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea Medicină de Urgență și-a început activitatea în unitatea noastră în data de 15 martie a.c.
După  perioada de acomodare, vom reuși să asigurăm astfel asistența medicală în două schimburi pentru copiii care se adresează punctului de lucru din Compartimentul de Primiri Urgențe Pediatrie.

“Medicina de urgența înseamnă empatie, rapiditate si lucru sub presiune, ingrediente fără de care nu poți să performezi în acest domeniu! Vă mulțumim doamna doctor!! Mult succes în cariera dumneavostră”, a precizat conducerea spitalului bârlădean.
Este al treilea medic nou ajuns la Spitalul de Urgență “Elena Beldiman”.

 » Citește mai mult…