Posted inActualitate

Realizare! Gaz în comuna Pogonești!

Realizare! Gaz în comuna Pogonești!

de Crina Buta

Dupa un mandat productiv, aflat acum spre final cu mai toate proiectele legate de modernizarea comunei care au prins contur, primarul Mihai Apostu (PSD), aflat la primul mandat, spune ca nu se oprește doar la ce-a făcut și anunta planuri îndrăznețe pentru mandatul viitor. Unul dintre cele mai importante proiecte pentru comuna Pogonești este deja pornit! Gaz Est Vaslui SA a primit proiectul pentru aducerea în comună a gazului metan! Durata execuției este de un an și astfel, anul viitor, oamenii din Pogonești vor avea tot ce trebuie pentru un trai civiliat: apă, gaz metan, drumuri asfaltate.

În folosință este deja apă in toata comuna. Investițiile vor continua si în infrastructura rutiera, unde deja mai multe drumuri din satele componente suntmodernizate. Primarul Mihai Apostu are 44 de ani, este casatorit si are doi copii.

Mihai Apostu, unul dintre cei mai tineri primari ai județului, si-a propus în timpul mandatului său să scoată localitatea din conul de umbră în care, nemeritat, era intrată. A promovat si a prezentat investitorilor care și-au dezvoltat afaceri, au oferit locuri de munca si astfel comuna s-a dezvoltat cum oamenii nu se așteptau!

Când am preluat mandatul, mi-am facut un plan cu ceea ce trebuie să realizez în cei patru ani. Printre obiectivele propuse se afla în principal creșterea calității vietii, a standardelor de confort, astfel încât pentru investitorii privați comuna noastră sa devină o destinație de afaceri. Dar pentru asta, comuna trebuia scoasă, cum s-ar spune, in drumul lor. Si nu o puteam face fără sa ne punem la punct. În cei trei ani și jumătate de când am preluat mandatul de primar al comunei Pogonesti, am reusit, desi a fost greu, sa aduc apa potabila in aproape toata comuna si sa facem și modernizarea infrastructurii”,

 » Citește mai mult…