Posted inActualitate

Echipa medicală a Spitalului Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Bârlad se mărește!

Echipa medicală a Spitalului Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Bârlad se mărește!

Crina BUTA

 Medicii bârlădeni în frunte cu conducerea spitalului urează bun venit doctorului Petru Ciobanu, medicul chirurg plastician care întregește echipa medicală a unității medicale din Bârlad .

Este medic specialist, are 31 ani, căsătorit, tatal unei fetitede 2 ani și jumătate . S-a născut în Republica Moldova, la Nisporeni unde și–a efectuat studiile preuniversitare. A absolvitit Facultatea de Medicină din Brasov, ulterior urmând pregătirea în rezidențiat timp de 6 ani la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. În luna februarie, doctorul Petru Ciobanu a promovat consursul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea Chirurgie Plastica –Microchirurgie Reconstructiva si Arsi și a început activitatea în spitalul bârlădean pe 11 martie.  Dr. Petru Ciobanu a explicat pe scurt de ce a ales Chirurgia Plastica.

“Am ales chirurgia plastica din dragoste pentru echilibru între sănătos si frumos. În practica mea, ma angajez atât cât ma țin forțele și rațiunea să lucrez doar pentru bunăstarea fizică si mentală a pacientilor mei”, a precizat tanarul doctor specialist în chirurgia plastic precum și specialist în Microchirurgia Reconstructiva si Arsi.

 » Citește mai mult…