Posted inActualitate

Dumitru Boroș este de pe 13 Martie membru PSD și candidat pentru al treilea mandat de primar!

Dumitru Boroș este de pe 13 Martie membru PSD și candidat pentru al treilea mandat de primar!

Crina BUTA

Primarul Barladului, Dumitru Boroș, este  de pe 13 martie membru oficial al PSD Barlad. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului, acolo unde au fost prezenți si sase consilieri locali (foști PNL) care au anunțat că și ei au trecut la PSD. Alături de aceștua au fost si doi membri ALDE. Așa cum a anunțat primarul Boroș, locuitorii Bârladului vor avea parte de o campanie electorala decenta. Primarul Boroș a declarat ca s-a inscris în PSD pentru ca proiectele urbei să aiba finanțare, adică să fie susținut și politic în acest demers, deoarece de pe 13 martie legea le permite să candideze, fără sa își piardă mandatul plecând la un alt partid.

Primul care a luat cuvântul și a prezentat deschiderea oficială a campaniei electorale pentru data de 9 iunie, a fost deputatul Adrian Solomon, președintele interimar al PSD Vaslui.

“Bine ati venit la Conferinta PSD Barlad organizată cu ocazia oficializării primirii  în partid a primarului Dumitru Boroș , cel care  este cel validat drept candidat la Primăria Bârlad la alegerile din 9 iunie. Dupa cum se astepta toată lumea, primarul Boroș nu a venit singur, ci a venit cu toată echipa de consilieri locali, ceea ce pe noi ne bucură, deoarece de astăzi, cel putin până în septembrie, vom avea o majoritate de două treimi in Consiliul Local Municipal Barlad, astfel încât  tot ceea ce are de gând să se înfăptuiască, sa se poată împlini mai  ușor . Sperăm ca și din alegerile de dupa 9 iunie majoritatea să se consolideze astfel încât domnul primar să poată îndeplini ceea ce-și dorește mai ușor. Sperăm că și după alegerile din 9 iunie majoritatea să se consolideze, să avem în mandatul 2024-2028 o majoritate confortabilă pentru domnul primar.

 » Citește mai mult…