Posted inActualitate

Punctul culminant al investițiilor: Anul 2023

Punctul culminant al investițiilor: Anul 2023

de CRINA BUTA

Deputatul PSD de Vaslui Eduard Andrei Popica a comentat, pe pagina sa de socializare, despre care a fost cel mai culminant punct al investițiilor pentru români de la Revoluția din 1989. Acesta a prezentat că în 2023 Guvernarea PSD a reușit performanța extraordinară de a mobiliza resursele țării pentru investiții nete în economie de 38,3 miliarde euro, cele mai mari după Revoluție până în prezent, având o creștere de 26% față de 2022, în pofida contextului general extrem de dificil.Deputatul Eduard Popica prevede că în următorii cinci ani PSD își asumă investiții și mai puternice.

Iată cum prezintă   deputatul vasluian Eduard Popica (PSD) investițiile, care este creșterea economică a României și cum urmează ca să atingă acestea 10% din PIB.

„Investițiile au fost motorul principal al creșterii economice, evidențiind posibilitatea și necesitatea ca investițiile publice din România să atingă 10% din PIB. Sprijinul pe care PSD, l-a acordat companiilor autohtone prin scheme de ajutor de stat, granturi și garanții pentru credite se întoarce în beneficiul tuturor românilor și în toate sectoare de activitate. Activitate economică a fost stimulată de investiții, rezultând într-un nivel record de ocupare a forței de muncă, în creșterea salariilor și contribuind la creșterea resurselor bugetare pentru a susține o pensie sănătoasă. În următorii cinci ani PSD asumă investiții publice pe peste 150 de miliarde de euro, finanțate de  bugetul național și din fonduri europene. Pentru mine și pentru toți colegii mei social democrați, încurajarea și susținerea investițiilor rămân principiile fundamentale de la care nu ne abatem, pentru a asigura stabilitatea unei economii națpentru dumneavoastră”, precizează deputatul Eduard Popica.

 » Citește mai mult…