Posted inActualitate

Tinerii folk-iști bârlădeni “Frații Călin” și “Dacii Liber” au luat Trofeul Festivalului “Ana Lu’ Manole” si premiul I

Tinerii folk-iști bârlădeni “Frații Călin” și “Dacii Liber” au luat Trofeul Festivalului “Ana Lu’ Manole” si premiul I

Surpriza colosală la Festivalul National de Muzică folk de la Curtea de Arges, “Ana lu‘ Manole”, care a avut loc pe 9 Martie! “Fratii Calin” si Grupul“Dacii Liberi”, au reprezentat cu cinste Barladul, obținând cele mai mari premii: Fratii Calin (Nicolae si Petru, frati gemeni) au câștigat TROFEUL FESTIVALULUI si Grupul Dacii Liberi – locul I.

 

Au fost momente minunate, tinerii bârlădeni primind felicitari, încurajări , dar mai ales ropote de aplauze pentru prestația avută! Premiile le-au fost înmânate de două mari personalitati ale muzicii folk-rok si anume: pentru grupul “Dacii Liberi”– locul I, premiul a fost oferit de marele chitarist al formatiei Pheonix, Cristi Gram – membrul al juriului, iar Marele Trofeu, care a ajuns la Fratii Calin, cu multe felicitari, a fost oferit de marele cântăreț de muzica folk, președintele juriului, Emeric Imre! Tot acest mare eveniment, aflat la a III–a editie, a fost organizat de Asociatia “Aripi de Inger”, împreună cu Centrul de Cultura siArta “George Topirceanu”, Primaria Curtea de Arges si de o mana de oameni inimosi, coordonati de doamna Madalina Fotache, președinte al Asociatiei, care a reușit sa coaguleze in jurul sau oameni si firme care iubesc copiii si muzica folk!

“ Nu mai spun ca, festivalul a avut doi prezentatori de marca, petanara si talentata interpreta de muzica folk, Maria Rainea, sustinuta de neobositul creator de poezie, prietenul nostru, celcare ne promoveaza peste tot in tara, de cate ori are ocazia, marele (si la propriu si la figurat) poet, Sorin Poclitaru! Multumim doamnei si domnului Rainea, neobositii promotori aimuzicii folk in zona Pitesti, pentru implicare si sustinere! Multumim parintilor, acestor minunati ambasadori aiBarladului, pentru implicarea neconditionata! Multumesc, ca intotdeauna, in ultimii ani, domnului consilier Vasile Ivan pentruca este permanent alaturi de noi, devenind o rotita de baza in intreg angrenajul echipei!

 » Citește mai mult…