Posted inActualitate

BOX | Vasluianul Ovidiu Axinte a făcut senzație în Georgia (VIDEO) – Vremea noua

BOX | Vasluianul Ovidiu Axinte a făcut senzație în Georgia (VIDEO) – Vremea noua

– Advertisement –

SUCCES… Luptătorul Ovidiu Axinte a debutat cu dreptul în boxul georgian tradițional. Vasluianul și-a învins adversarul fără emoții, după doar 40 de secunde de la startul meciului.

CAMPION… Luptătorul Ovidiu Ionuț Axinte, de la Kombat Wolf Vaslui, a făcut spectacol în Georgia, la Gala “Mamber FC”, desfășurată pe reguli de box georgian tradițional. Vasluianul și-a învins adversarul prin KO tehnic în prima repriză, după o lovitură de picior.

Doar 40 de secunde a durat lupta lui Axinte cu georgianul Davit Faroi, campion la kickboxing în Georgia. Deși spectatorii se așteptau la un meci echilibrat, de trei reprize, Ovidiu Axinte l-a făcut KO chiar în prima repriză, iar momentul i-a lăsat fără cuvinte pe comentatorii georgieni. Cei doi au luptat la categoria 75 de kilograme. La Vaslui, Axinte se antrenează ua Kombat Wolf Vaslui, sub îndrumarea antrenorului Doru Ipate. “În urma invitației făcute de către o puternică gală din Georgia, am luptat într-un sistem de luptă numit boxul georgian tradițional (o combinație între Muay Thay și Sambo). Deși, luptătorul și purtătorul centurii de kickboxing al Georgiei a fost favoritul, noi am reușit să răsturnăm situația în favoarea noastră, câștigând printr-o lovitură cu tibia la nivelul capului (high kick). Am fost aplaudați și felicitați de către organizatori și public, dând dovadă de respect și fair play”, a declarat antrenorul Doru Ipate.

– Advertisement –

 » Citește mai mult…