Posted inActualitate

Femeie umilită de primarul analfabet al comunei Perieni!

Femeie umilită de primarul analfabet al comunei Perieni!

de Crina BUTA

Pentru că tot vine Ziua Femeii de 8 martie, primarul Alexandru Iacob, edilul șef al comunei Perieni, a transmis unei doamne, Daniela Motrea, prin intermediul Facebook, multe „felicitări” și “urări de bine”, în stilul său caracteristic, agramat și agresiv!  Foarte grav este că, primarul Iacob a chiulit la orele de gramatică din școala generală , dovedind asta din postările pe care le face pe rețelele de socializare: „Eu ti am mai dat niste sfaturi cind nu iti placeau….chilotii lui Loredana Gyorfi..tie si popii si nu ai tinut seama de ele continuând ca o tata..sa jignesti în stinga si în dreapta si salariatii primarii”, transmie primarul agramat Alexandru Iacob , consătenei Daniela Motrea, cu care este de ani de zile în conflict .

Afirmațiile jignitoare: „suferi prostie”, „de isterie”, „Depresie netratata la timp” … etc. arată caracterul dezagreabil al primarului analfabet , care își dorește voturile cetățenilor comunei Perieni pentru încă un nou mandat.

Oamenii din Perieni speră să nu mai fie încurajat primarul Iacob pentru următorul mandat, care în loc să se poarte civilizat cu alegătorii, îi denigrează constant! Ca drept dovadă că primarul Iacob este așa cum am precizat (analfabet sadea), vă prezentăm ultima amenințare a primarului Iacob adresata Danielei Motrea din Perieni! Citiți și vă uimiți!

FOTO: mesajul de pe Facebook!

Catre Doamna Daniela Motrea din Perieni.

Am întrat în posesia postârii de pe facebook și am constatat ca ești bolnava grav..

Suferi de prostie .de isterie .o depresie netratata la timp.Pentru aceste boli am un leac care te pot trata cu ajutorul unui procuror si un judecator. In alta masura esti suspecata ca folosesti anumite substante ce te face sa bati cimpii si sa faci afirmații unele chiar penale.Ai făcut unele afirmatii ca în primaria Perieni este ca si un Bordel…Aceste afirmatii nu le poate face decât o persoana de meserie în domeniu si chiar te suspectez în acest sens.Eu ți am mai dat niste sfaturi cind nu iti plăceau….chilotii lui Loredana Gyorfi..tie si popii si nu ai tinut seama de ele continuând ca o tata..sa jignesti în stinga si în dreapta si salariatii primarii.Ai facut afirmatii ca am pus marmura si satenii murmura dar.nu esti în  cunostinta de cauza..deoarece  prima data am pus marmura în toata biserica veche și apoi am mai pus și în alte locuri pe care nu ai vrut sa le precizezi.

 » Citește mai mult…