Posted inActualitate

PSD Vaslui are candidat la funcția de primar pe Lucian Braniște!

PSD Vaslui are candidat la funcția de primar pe Lucian Braniște!

Crina Buta

Ieri, 2 martie, Biroul Organizației Municipale a PSD Vaslui a validat candidatura domnului Lucian Braniște la funcția de primar al municipiului reședință de județ. “În proxima ședinței a Biroului Permanent Județean Vaslui vom confirma opțiunea colegilor de la municipiu întrucât aceasta a fost rezultatul unei competiții interne și a unui sondaj de opinie realizat în perioada 10-11 februarie”, precizează conducerea PSD a municipiului Vaslui.

Infomass a realizat 842 de chestionare iar studiul rezultat arată că între cele două nume propuse, Ana Rinder și Lucian Braniște, există un număr egal de opțiuni din partea cetățenilor municipiului Vaslui. Decizia Anei Rinder, manager al Spitalului Județean Vaslui, de a continua mandatul în fruntea Spitalului Județean de Urgență a dus, în mod natural, la conturarea unei hotărâri a Organizației Municipale. Procentele fiecărui candidat, întrebările și problemele identificate cu ajutorul reponden]ilor vor fi făcute publice într-o conferință de presă ulterioară, după cum s-a precizat într-un comunicat de presă al PSD Vaslui.

Opțiunea vasluienilor este clară către o continuitate în administrația orașului precum și a județului, astfel, prin intermediul domnilor Lucian Braniște (candidat la funcția de primar al municipiului Vaslui) și CiprianTrifan (candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui).

Partidul Social Democrat Vaslui propune o echipă de oameni cu experiență în administrarea comunității noastre, singurii capabili să ducă mai departe proiectelede dezvoltare începute sau aflate în curs de finanțare fără sincope și perioade de adaptare în funcție. Mulțumim domnului primar Vasile Pavăl pentru implicarea activă în identificarea celui mai bun succesor pentru domnia sa!”, a precizat deputatul Adrian Solomon, președintele  interimar al PSD Vaslui.

 » Citește mai mult…