Posted inActualitate

DIICOT Vaslui a retinut un tânar vasluian de 27 de ani, care facea trafic de cannabis în municipiul Vaslui! (FOTO)

DIICOT Vaslui a retinut un tânar vasluian de 27 de ani, care facea trafic de cannabis în municipiul Vaslui! (FOTO)

TRAFICANT VASLUIAN  DE DROGURI  Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Vaslui si politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Vaslui, astazi, 28 februarie, au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a unui inculpat de 27 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc si introducere in tara, fara drept, de droguri de mare risc.  Masura a fost dispusa dupa ce, vasluianul a fost prins in flagrant, in municipiul Vaslui, in timp ce detinea, in vederea comercializarii, cantitatea de 68 de grame cannabis, trimisa din Spania.

„Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, au documentat activitatea infractionala a unui barbat, in varsta de 27 de ani, din municipiul Vaslui, banuit de trafic de droguri de risc, precum si introducere in tara fara drept de droguri de risc. La data de 28.02.2024, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, au realizat o actiune de prindere in flagrant delict, in municipiul Vaslui, in urma careia au fost descoperite si ridicate 68 de grame de cannabis, un terminal mobil si o cartela SIM.

Ulterior, politistii au pus in aplicare un mandat de aducere, persoana depistata fiind prezentata la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, in vederea audierii. Din cercetari a reiesit ca persoana banuita ar fi procurat droguri de mare risc din Spania si le-ar fi trimis in Romania, cu intentia de a le comercializa pe raza municipiului Vaslui. In baza probatoriului administrat, fata de persoana cercetata a fost dispusamasura retinerii, pentru 24 de ore, aceasta urmand a fi prezentata Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventiva. Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.

 » Citește mai mult…