Posted inActualitate

TSD Vaslui a marcat Dragobetele într-un mod inedit

TSD Vaslui a marcat Dragobetele într-un mod inedit

Sâmbătă, 24 februarie, adică de Dragobete, când aniversăm sărbătoarea iubirii la români, Tinerii Social-Democrați au dorit să facă ceva deosebit pentru a o marca. Concret, s-au adunat din tot județul pe platoul Centrului Civic și au format o inimă imensă a solidarității, a unității și a dragostei față de oameni. 

„De Dragobete, în stil pur românesc, cu un entuziasm de excepție, tinerii Partidului Social Democrat au demonstrat încă o dată că sunt o forță reală, desfășurând în Piața Centrală a municipiului Vaslui o acțiune dedicată zilei de 24 februarie. Felicitări, tineri frumoși!!! Felicitări TSD!!!”, a transmis deputatul Eduard-Andrei Popica.

Acțiunea inedită a fost anunțată pe rețelele sociale cu câteva zile înainte, toți tinerii îndrăgostiți fiind invitați să se alăture flash mob-ului.

„Este o datorie de onoare pentru Tinerii Social Democrați (TSD) să păstreze identitatea culturală, respectul pentru tradițiile populare și promovarea principalelor sărbători românești! Astfel, am petrecut Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, alături de cetățenii din Vaslui. În spiritul acestui principiu, am format o inimă a unității, a dragostei față de semeni, a solidarității! La eveniment ni s-au alăturat Lucian Braniște – viceprimarul municipiului Vaslui, Barbu Alexandru, Daniel Neacșu, Negruți Leonard și Luminița Vîrlad – consilieri locali PSD, cât și tineri membri social-democrați din Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești, Rafaila și Dragomirești. Împreună, am format o inimă uriașă, o inimă vie, o inimă a prieteniei și a dragostei!”, au spus reprezentanții TSD Vaslui.

 » Citește mai mult…