Posted inActualitate

Primarul Ticu Vasile Cezar, candidatul PSD Puiești la un nou mandat

Primarul Ticu Vasile Cezar, candidatul PSD Puiești la un nou mandat

Aflat la primul mandat, Ticu Vasile Cezar, actualul primar al comunei Puiești, a fost validat candidatul PSD pentru alegerile locale din iunie. Lansatea sa a avut loc duminică, 25 februarie, în prezența a sute de oameni din comună. 

La evenimentul politic au luat parte și numeroși reprezentanți de seamă ai social-democraților vasluieni, printre aceștia numărându-se și deputatul Adrian Solomon, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Vaslui, subprefecții Mircea Gologan și Dorin Apostu, Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, primarul comunei Șuletea, etc.

„Într-o zi și o atmosferă de sărbătoare, sute de oameni au ținut să fie alături de Ticu Vasile Cezar, candidatul PSD la primăria comunei Puiești. Încrederea pe care puieștenii i-au acordat-o a fost răsplătită prin munca depusă în atragerea de fonduri guvernamentale pentru îmbunătățirea infrastructurii comunei. Suntem convinși că, pe 9 iunie, echipa PSD va avea un rezultat de excepție la Puiești! Ticu Cezar și Ciprian Trifan vor câștiga detașat în comuna Puiești!”, a transmis deputatul Adrian Solomon.

În ceea ce-l privește pe primarul Ticu, în cei trei ani și jumătate de mandat a reușit să atragă fonduri guvernamentale și europene pentru mai multe investiții destinate îmbunătățirii calității vieții cetățenilor comunei. Câteva dintre acestea sunt: Renovarea integrată a Spitalului Puiești; Renovarea integrată a Școlii cu clasele V-VIII din comuna Puiești; Modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Puiești; Înființare și dotare centru medico-social; Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din comuna Puiești; etc.

 » Citește mai mult…