Posted inActualitate

Ciprian Trifan, opțiunea social-democraților pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Vaslui

Ciprian Trifan, opțiunea social-democraților pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Vaslui

În cadrul celui mai recent Consiliu Politic Județean al Organizației Județene a PSD Vaslui, s-a decis cu unanimitate de voturi desemnarea lui Ciprian Trifan drept candidat al formațiunii politice la fotoliul de președinte al Consiliului Județean (CJ) Vaslui. În prezent vicepreședinte cu atribuții de președinte al aceleiași instituții și secretarul general al PSD Vaslui, Trifan este bine văzut de aproape toți primarii din județ, indiferent de culoarea lor politică, astfel că este cea mai bună opțiune pentru cea mai importantă funcție publică din județ.

„Este o candidatură care mă onorează, sper într-o campanie decentă, o campanie care să fie bazată pe proiecte şi pe dezvoltare, pentru că ani la rând am vorbit doar despre negativisme şi cred că este timpul să vorbim despre ce ne dorim cu adevărat să dezvoltăm în judeţul Vaslui”, a declarat Ciprian Trifan.

Anunțul privind validarea sa a fost făcut de deputatul Adrian Solomon, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Vaslui, în cadrul unei conferințe de presă ce avea drept scop tocmai aducerea la cunoștință a majorității candidaților formațiunii la alegerile locale din iunie.

În ceea ce îl privește pe Trifan, deși este tânăr și pare că nu are destulă experiență în administrația publică, faptul că deține funcția de vicepreședinte a CJ Vaslui constituie un avantaj în plus față de potențialii săi contracandidați. În plus, a avut o relație foarte bună cu edilii unităților administrativ-teritoriale, desemnarea sa drept candidat la președinția CJ Vaslui fiind aplaudată de aceștia. Este și cazul primarului comunei Șuletea, care îl felicită și ii urează succes.

„Ciprian Trifan este omul care nu a spus niciodată NU SE POATE și implicarea lui în toate proiectele județului a fost colosală. Pentru comuna Șuletea, domnul vicepreședinte al CJ Vaslui a fost mai mult decât un partener,

 » Citește mai mult…