Posted inActualitate

Femeie din satul Mânzați, găsită măcelărită de către fiica sa

Femeie din satul Mânzați, găsită măcelărită de către fiica sa

 

Caz șocant în județul Vaslui! O femeie de 42 de ani, din Mânzați, comuna Ibănești, a fost găsită moartă chiar de fiica ei, o tânără de 22 de ani. Potrivit anchetatorilor, femeia a fost omorâtă cu lovituri de topor, suspectul fiind un bărbat din localitate.

 

O nouă grozăvie șochează opinia publică din județ! În această dimineață, puțin după ora 9.00, o tânără de 22 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că a găsit-o moartă pe mama ei, în vârstă de 42 de ani, într-o locuință din aceeași localitate.

„Cadavrul, ce prezintă leziuni la nivelul capului, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei medico-legale și stabilirii cauzei decesului. Întrucât în cauză se pune în evidență suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. O persoană banuită de comiterea infracțiunii sesizate,un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Mânzați, proprietarul locuinței unde a fost găsit cadavrul femeii, se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru audieri”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi fost ucisă cu un topor.

 

 » Citește mai mult…