Posted inActualitate

Micii fotbaliști de la Juniorul Bârlad, prestație bună la Cupa „Micii Uniri” Focșani

Micii fotbaliști de la Juniorul Bârlad, prestație bună la Cupa „Micii Uniri” Focșani

În week-end, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Juniorul Bârlad, categoria Under 8, a cucerit trofeul la Cupa „Micii Uniri”, desfășurată în Focșani. Competiția a avut loc sâmbătă, 3 februarie, și a fost organizată de clubul Covaci Junior Focșani. Potrivit conducerii clubului bârlădean, acest turneu a reprezentat și primul trofeu câștigat de jucătorii născuți în anul 2016.

„La capătul turneului, după patru meciuri în compania echipelor Real Galați, CSM Focșani, CS Covaci Junior Focșani (grupe) și Inizzio Focșani(finală), am reușit să ne situăm pe treapta cea mai înaltă a podiumului, având un parcurs victorios cu un golaveraj de 22-2 și încântând publicul cu faze de gol și execuții spectaculoase create de către micii noștri gladiatori. Felicităm toți copiii pentru jocurile frumoase, pentru atitudinea de care au dat dovadă, dar și pentru emoțiile pozitive pe care le-au creat părinților! Mulțumim celor mai înfocați «suporteri» (părinții) pentru sprijinul pe care-l acordă acestor minunați copii!”, a transmis antrenorul Ovidiu Mangu.

A doua zi, a venit rândul fotbaliștilor din categoria Under 9 să intre pe terenul aceluiași turneu. În ciuda evoluției foarte bune din faza grupelor, sportivii bârlădeni au ratat acederea în finală după ce au fost învinși în ultimul meci din grupe.

„Duminică, a fost rândul grupei de 2015 să participe la turneul de fotbal Cupa «Micii Uniri», unde în faza grupelor am întâlnit Juniorul Țăndărei (2-2), Kinder Focșani (3-3) și, prin prisma rezultatelor, eram la mâna noastră pentru o calificare în finală, dacă învingeam CSM Focșani… Însă doar ghinionul a fost de partea noastră, după câteva ratări monumentale din partea copiilor noștri, și tabela a arătat la sfârșitul meciului 1-0 pentru vrânceni, urmând ca în jocul de clasament să învingem ACS Odobești cu scorul de 5-2.Felicitări, copii! Și chiar dacă am fost la un pas de calificarea în finală,

 » Citește mai mult…