Posted inActualitate

Bărbat în stare gravă după ce și-a prins piciorul într-un motocultor

Bărbat în stare gravă după ce și-a prins piciorul într-un motocultor

Un bărbat din comuna Stănilești a fost la un pas să moară din cauza hemoragiei, după ce a suferit un accident groaznic. În timp ce lucra cu motocultorul, și-a prins piciorul în utilajul agricol, pierzând mult sânge.

În această după-amiază, Secția de Pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru deblocarea și salvarea unui bărbat care a suferit un accident în localitatea Pogănești, comuna Stănilești. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un bărbat în vârstă de 27 ani, care avea un picior încarcerat într-un utilaj agricol.
„Victima se afla în stare de semiconștiență, până la sosirea salvatorilor bărbatul pierzând foarte mult sânge. Victima a fost descarcerată și i s-a stopat hemoragia, ulterior fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.
Bărbatul efectua lucrări agricole cu un motocultor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

 » Citește mai mult…