Posted inActualitate

Inaugurare de sediu cu surprize! Viceprimărița PNL Perieni va candida din partea PSD!

Inaugurare de sediu cu surprize! Viceprimărița PNL Perieni va candida din partea PSD!

Dublu eveniment politic în cadrul Organizației Locale a PSD Perieni: inaugurarea noului sediu al formațiunii politice a coincis cu desemnarea candidatului ce va lupta pentru fotoliul de primar al comunei!

Astfel, în prezența deputatului Adrian Solomon, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Vaslui, a senatorului Iulian-Mihail Bîca, a deputatului Eduard-Andrei Popica și a lui Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, a fost anunțat faptul că actuala viceprimăriță a comunei, liberala Alina Chiper, va trece în barca social-democraților și va candida la fotoliul de primar al UAT-ului.

Oficializăm astăzi o opțiune pe care doamna Alina Chiper și-a manifestat-o încă din toamnă, însă din rațiuni ce țin de Codul Administrativ, am amânat prezentarea dumneaei, pentru a putea activa în continuare în Consiliul Local Perieni. Dar, pentru că se preconizează o comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare, astăzi este momentul să demarăm precampania electorală și nu mai putem să amânăm lansarea doamnei Chiper ca și candidat din partea PSD. Aștept de peste 20 de ani să văd drumul acesta de la troiță încolo asfaltat. S-a turnat asfalt și prin porumb de către primarii din județ, iar primarul din Perieni nu a reușit să facă un proiect care să aducă centrul orașului în civilizație. Sunt convins că doamna Chiper va fi primarul tânăr și cu nerv și de care are nevoie comunitatea, nu ca domnul primar care, din cele 4 miliarde de lei primiți în decembrie de la Guvern, a dat mai mult de jumătate pe trandafiri. Prioritățile comunei sunt apa, asfaltul și canalizarea, iar el ia flori și băncuțe. Sunt bune băncile, dar la urmă, când ai terminat toate celelalte proiecte prioritare. Doamna Chiper este tânără, cu putere de muncă, a fost viceprimar și a arătat că știe să se implice în comunitate. Cred că este cea mai bună opțiune și domnia sa și-a manifestat intenția de a veni alături de noi,

 » Citește mai mult…