Posted inActualitate

UPDATE: Butelie explodată într-o locuință din Stănilești! Trei copii și tatăl lor au fost răniți – Vremea noua

UPDATE: Butelie explodată într-o locuință din Stănilești! Trei copii și tatăl lor au fost răniți – Vremea noua

– Advertisement –

foto cu rol ilustrativ

UPDATE: Vecinii familiei unde s-a întâmplat necazul în această seară spun că s-au speriat groaznic de bubuitura care s-a auzit în urma exploziei. „Este vorba despre vecinul nostru, Ovidiu Antohi, un băiat foarte gospodar, cu o familie frumoasă, cu o soție vrednică. Și cei trei copii sunt sufletul lor, mai rar așa grijă și așa implicare pentru familie! Dar uite că tocmai aici s-a întâmplat o asemenea nenorocire! Ferească Dumnezeu la oricine, că nu e de joacă cu așa ceva. Aveau condiții bune în casă, aveau baie frumoasă, dar uite că ceva s-a întâmplat. Foarte rău ne pare, că dă necazul pentru așa oameni buni și harnici. Poate va fi bine și medicii îi vor salva, cu ajutorul Domnului”, au spus vecinii lui Ovidiu.

La fața locului au intervenit și pompierii din cadrul secției de pompieri Huși, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unei explozii produse în respectiva locuință.

„La intervenție au participat și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean și Ambulanță (SJA) Vaslui. În explozia care nu a fost urmată de izbucnirea unui incendiu au fost surprinse patru persoane, trei copii și un adult.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost cele găsite patru victime, locuința fiind avariată în baie și într-un hol. Cei trei copii (două fete și un băiat în vârstă de cinci ani) prezentau arsuri de gradele I și II la nivelul feței, gâtului, membrelor superioare, toracelui posterior și anterior. De asemenea, salvatorii l-au găsit rănit și pe tatăl celor trei copii, un bărbat în vârstă de 36 ani care a suferit arsuri de gradele I și II la nivelul feței și ale membrelor superioare.

 » Citește mai mult…