Posted inActualitate

În Primăria Băcani se chiulește, nu se muncește!

În Primăria Băcani se chiulește, nu se muncește!

O filmare publicată de Maria Saioc, o activistă socială din Constanța, care circulă prin țară și scoate la iveală ce se întâmplă în instituțiile publice și cum se lucrează cu banii contribuabililor, arată că și în județul Vaslui sunt nereguli serioase. 

Postarea este intitulată „Primăria Băcani, județul Vaslui. Angajații nu sunt în concediu! Pur și simplu chiulesc!”. Filmulețul, care durează mai mult de 7.30 minute și a fost postat miercuri, a strâns deja peste 3.500 de aprecieri și sute de comentarii și distribuiri, prezintă o situație des întâlnită în țară: funcționari lipsă de la serviciu. Deși nu este încă nici ora 12.00.
Rând pe rând, activista și soțul ei intră în birouri goale, precizându-le celor care urmăresc filmarea că acolo ar trebui să lucreze primarul, viceprimarul și funcționara de la Asistență Socială. În birourile în care găsesc salariați și le solicită anumite informații, cei doi constănțeni sunt trimiși să intre pe pagina de internet a instituției ori la avizier, dar nu li se spune nimic concret.
Suntem în an electoral și, cu siguranță, actualul primar va candida pentru un nou mandat în fruntea comunei. Evident, în campanie, va merge din poartă în poartă pentru a vorbi cu oamenii și a-i convinge să-i mai acorde încă o dată votul. Atunci, ar fi bine ca și cetățenii să își amintească și să îl trimită pe site-ul instituției.

Videoclipul se poate vedea aici:

https://www.facebook.com/reel/1076753540257645?fs=e&s=TIeQ9V

 » Citește mai mult…