Posted inActualitate

Trei hoți din Negrești au dat iama în poiata cu păsări, dar, prinși cu ou-n buzunar, au fost duși la “Sfatul Popular” – Vremea noua

Trei hoți din Negrești au dat iama în poiata cu păsări, dar, prinși cu ou-n buzunar, au fost duși la “Sfatul Popular” – Vremea noua

– Advertisement –

GĂINARI… Poezia “Cățeluș cu părul creț” pare a fi inspirată de pe meleaguri vasluiene. Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 45 de ani, din orașul Negrești, au încercat să dea lovitura vieții lor, furând păsări în valoare de peste 2.000 de lei de la două persoane în vârstă, însă găinăria nu le-a mers, așa că au ajuns în arestul Poliției, fiind bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, în formă continuată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 24/25 ianuarie 2024, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor ar fi sustras mai multe păsări, în valoare de peste 2.000 de lei, din două gospodării aflate în orașul Negrești, deținute de persoane în vârstă. “La data de 27 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au luat față de persoanele bănuite de comiterea infracțiunii măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 28 ianuarie 2024, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanță de judecată care dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, pentru două dintre persoanele cercetate, față de cea de-a treia (bărbat de 43 de ani) fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile” a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

– Advertisement –

 » Citește mai mult…