Posted inActualitate

O femeie din Lipovăț și-a găsit sfârșitul într-o fântână!

O femeie din Lipovăț și-a găsit sfârșitul într-o fântână!

O femeie de circa 43 de ani, din comuna Lipovăț, a murit înecată într-o fântână în care căzuse cu capul în jos.

În această dimineață, Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) pentru evacuarea și degajarea unei persoane căzute într-o fântână din localitatea Lipovăț, comuna Lipovăț.
„La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o femeie căzută într-o fântână, în stare de inconștiență. Femeia în vârstă de 43 ani a fost găsită căzută cu capul în apă. Victima a fost extrasă în timpul cel mai rapid posibil. După aducerea victimei la suprafață, salvatorii au început manevrele de resuscitare, însă aceasta nu a răspuns pozitiv, femeia fiind declarată decedată. Organele judiciare sub coordonarea unui procuror urmează să stabilească împrejurările care au dus la căderea victimei în fântână și decesul acesteia”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.
Aceștia au precizat că, în timp ce se retrăgeau spre bază, în localitatea Muntenii de Jos, echipajele de la locul intervenției au observat producerea unui accident rutier, respectiv un autoturism care a lovit un cap de pod. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o persoană.
„Salvatorii au intervenit prompt, iar după efectuarea recunoașterii, comandantul intervenției a constatat că un bărbat în vârstă de 53 ani, neîncarcerat, avea nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de cazuri, iar echipajul ambulanței de terapie intensivă mobilă a asigurat asistența medicală victimei. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, au mai declarat oficialii ISU Vaslui.

 » Citește mai mult…