Posted inActualitate

Andreea Răducan, premiată la Gala „Oameni Mari cu Suflet de Copil”

Andreea Răducan, premiată la Gala „Oameni Mari cu Suflet de Copil”

Bârlădeanca Andreea Răducan, una dintre fostele mari campioane europene, mondiale și olimpice ale României la gimnastică artistică, a fost distinsă cu unul dintre premiile de excelență acordate în cadrul Galei „Oameni Mari cu Suflet de Copil”, organizate de MP Kids Group.

„O recunoaștere pentru proiectele dedicate copiilor de Asociația «Andreea Răducan», în cadrul Galei «Oameni Mari cu Suflet de Copil». Am primit cu bucurie și emoție acest premiu. Cupa de Gimnastică «Andreea Răducan», dar și acțiunile dedicate copiilor din mediile defavorizate au făcut ca unul din premiile de excelență să ne fie dedicat. Simt liniște și bucurie când văd în jurul meu oameni implicați și cu dorința de a face bine altora. Medicul Cătălin Cîrstoveanu, Amalia Enache, Urania Cremene, actorul Marian Râlea, Tania Ghinea, prof. dr. Marieta Safta și Robert Diaconeasa au primit, de asemenea, premii de excelență în semn de recunoștință pentru implicarea lor în susținerea educației și dezvoltarea unui trai mai bun pentru copii. Felicitări tuturor! Mulțumim MP Kids Academy!”, a transmis bârlădeanca, marți.

Gala „Oameni Mari cu Suflet de Copil” a avut loc luni, 22 ianuarie, și a fost găzduită de Ateneul Român din București. Evenimentul este organizat anual pentru a premia Oamenii Mari care susțin educația și dezvoltarea copiilor. La această ediție, pe lângă premierea unor personalități ce s-au remarcat prin inițiativele dedicate copiilor din România, au avut loc și câteva momente artistice susținute de invitații speciali: Ana Maria Mărgean, câștigătoare a show-ului TV „Românii au talent”, și invitatul ei surpriză, corul de copii și tineret„Maestra” împreună cu dirijorul Elena Radu și copiii MP Kids Academy.

 » Citește mai mult…