Posted inActualitate

PSD și-a desemnat candidatul la Primăria Dragomirești

PSD și-a desemnat candidatul la Primăria Dragomirești

Început de an în forță pentru social-democrații vasluieni! După ce Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat (TSD) Vaslui a organizat o primă ședință a Biroului Județean al TSD pentru a stabili strategiile de campanie pentru alegerile din anul 2024, iată că, în aceeași zi, a venit rândul Organizației Locale a PSD Dragomirești să se întrunească pentru a stabili ce pași vor fi făcuți în vederea câștigării alegerilor locale.

Nu doar că a fost inaugurat noul sediu al formațiunii politice comunale, ci a fost desemnat și candidatul ce va lupta pentru fotoliul de primar de Dragomirești. Printre invitații care au luat parte la dublul eveniment s-au numărat și deputatul Eduard-Andrei Popica, deputatul Adrian Solomon, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Vaslui, Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, ori deputatul Irinel Stativă, care au dorit astfel să-și arate sprijinul.

Drumul spre victorie! Ieri (sâmbătă, 20 ianuarie, n.r.), am fost prezent la invitația colegului Andrei Popescu și a Organizației Locale a PSDDragomirești la inaugurarea noului sediu de partid din localitate. Am fost întâmpinați de o echipă numeroasă de tineri, dar și de vechi activiști de partid, care sunt convinși că victoria în tururile de scrutin din 2024 le va aparține. Le urez succes în activitate, numai victorii în bătăliile politice, încredere în forțele proprii și unitate!”, a transmisdeputatul Popica.

În ceea ce îl privește pe Andrei Popescu, candidatul la Primăria Dragomirești, este căsătorit și are trei copii, dar dornic să se implice în administrația locală și în schimbarea la față a comunității, nu doar în viața de familie. Tânăr, dar ambițios și cu forțe proaspete, social-democratul își dorește să câștige alegerile pentru a putea implementa proiecte menite să dezvolte comuna Dragomirești.

Un pas firesc spre viitor… Așa cum știți,

 » Citește mai mult…